Hurtig levering 1 - 3 dage
30 dages fuld returret
Fragt 49 kr
Gratis fragt over 500 kr
Södahl

SödahlSödahl er en yderst anderkendt producent af tidløst design af tekstiler til boligen. Södahl sengetøj, håndklæder, duge og puder er kendetegnet ved højaktuelle farver og prints. Produkterne fra Södahl er alle fremstille af de allerbedste råvarer, forarbejdet på mest professionel vis og med det smukkeste design. 2 gange årligt rammer Södahl butikkerne med en ny kollektion. Hver gang overraskes man af de dygtige designeres evne til at forny sig og resultaterne er smukke puder, duge og håndklæder i farver man ikke havde ventet og sammensætninger af print man kun kan blive målløs over.
Mærket har en åben tilgang til tingene og er ikke bange for at være anderledes. Derfor er det Södahl der er hurtigst med neon farvede duge, kobberprint og andre trends der rører sig i boligindretningen lige nu.

Södahl er nummer et til hjemmet

Så overvejer du nye tekstiler i indretningen er det Södahl du skal vende blikket mod. Der er noget til alle rum i huset. Alt fra viskestykker, puder , plaider over til de skønneste håndklæder i 100% bomuld. Södahl kan opfylde alle dine behov for smukke puder, håndklæder og duge i indretningen. Så kig her på siden og lad sig overvælde af de mange flotte farver og smukke designs

< 1 2 >