Hurtig levering 1 - 3 dage
30 dages fuld returret
Fragt 49 kr
Gratis fragt over 500 kr

Om Liv & Stiil

BOLIGMILJØ


Liv og stiil arbejder hård på at skabe et pigeunivers, hvor pigerne kan finde alt til hjemmet, samt en 80 kvm stor tøjafdeling, med tøj sko og accessories.

Liv & Stiil har tidligere været en del af Botex kæden der er en landsdækkende kæde af 62 butikker fordelt over hele landet. Vores koncept passer ikke i Botex kæden mere, så derfor har vi valgt at stå på egen ben. Vi føre mærkevarer af høj kvalitet inden for boligmiljøer - og at give den optimale service og rådgivning. I butikken eller hjemme hos dig.
Hos os kan du få nye idéer og hente inspiration til boligindretning ? og samtidig få kvalificeret rådgivning af vores uddannede medarbejder. Vores ambition er at guide dig frem til den stil, der passer til dig ? eller hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave.


Liv & StiilLiv & Stiil i Randers byder på et stort udvalg inden for boligmiljøer og gaveartikler. Tekstiler, sengetøj, dyner, plaider og boligudsmykning af enhver art - alt af højeste kvalitet.
små hverdagsting skaber de store linjer, og betyder meget for, hvordan helheden af dit hjem tager sig ud. Derfor lægger vi vægt på at vores boligmiljøer skal være godt designede,
og derfor henter vi dem hos de bedste mærkevareleverandører.
Uanset om du vælger de nyeste linjer eller mere klassiske farver og former sikrer det dig kvalitet og gennemtænkt design, når du vil sætte særpræg på dit hjem.
Eller når du vil glæde andre.

Udover at føre mærkevarer gør vi os umage med at have et stort udvalg - med at være på front med de nyeste former og designs og med at tilbyde altid klassiske linier.
Det giver dig mulighed for at skabe præcis den atmosfære, du ønsker dig i din bolig. Eller for at finde det, dine nære vil holde af.