Hurtig levering 1 - 3 dage
30 dages fuld returret
Fragt 49 kr
Gratis fragt over 500 kr

Handelsbetingelser

Generelle handelsbetingelser

Levering
Den normale leveringstid er 1-2 hverdage fra ordreafgivelsen. Hvis en vare skulle være udsolgt på bestillingstidspunktet, vil vi med det samme gøre opmærksom på en evt. forsinkelse, og ordren kan naturligvis annulleres. Dette gælder også hvis kun en del af de købte varer er udsolgte. Vi vil ikke afsende ordren før den er komplet eller før vi har kontaktet kunden. Vi forbeholder os samtidig ret til at annullere en ordre, hvis varen skulle være udsolgt og ikke kan skaffes hjem indenfor rimelig tid.

Betaling
Du kan betale med Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro, JCB eller pr. efterkrav ved leveringen

Ordrebekræftelse
Du vil kort efter en ordre er lagt modtage en email med ordrebekræftelsen og kvittering for ordren. Vi tager forbehold for udsolgte varer og indtastningsfejl.

Ombytning af varer
Skulle en vare ikke leve op til det forventede, har kunden 14 dages fortrydelsesret. Varerne sendes retur eller afleveres i butikken. Varerne skal afleveres i butikken eller på posthust senest 14 dage fra modtagelsen af varen. Omkostninger i forbindelse med returneringen af varer (porto) betales af kunden. Varen skal tilbageleveres i ny stand, og i original emballage (for f.eks. sko og lign.) Varer kan inden for fristen ombyttes til andre varer, til tilgodebevis eller pengene kan gives retur. Forsendelsesomkostninger betales dog af kunden, og fratrækkes det tilbagebetalte. Ved returnering af varer vedlæg venligst om varen ønskes ombyttet, udstedt gavekort eller pengene retur. Vedlæg de nødvendige oplysninger, adresse, kontonummer, telefonummer osv.

Varer returneres til:


Liv & Stiil
Houmeden 6
8900 Randers

Telefon. 86 42 72 77
CVR.:27555578

Reklamationer
Der er 2 års reklamationsret på varer. Denne garanti dækker produktionsfejl, og ikke almindelig slitage.