Hurtig levering 1 - 3 dage
30 dages fuld returret
Fragt 49 kr
Gratis fragt over 500 kr

Coster Copenhagen

Coster Copenhagen blev grundlagt i 2012 af designeren Pia Coster, der har mere end 20 solide års succesfuld erfaring inden for modebranchen
Coster Copenhagen designer tøj til de kvinder, der ønsker at føle sig godt tilpas og godt klædt. Hos dem er det vigtigt, at kvaliteten altid skal være unik og til en rimelig pris.
De rene, organiske linjer og de lyse farver i denne seje nordiske stil afspejles også i stilarterne fra Coster Copenhagen og sammen danner de en inspirerende styles.

Bæredygtighed

Hos Coster Copenhagen fokuserer de på at bevare og genopbygge for fremtiden. De ønsker at sikre, at de som virksomhed virkelig gør en forskel og forfølger gennemsigtighed og ærlighed.
Derfor, i stedet for at støtte organisationer i stor skala, stræber de efter at finde og vælge vderes CSR-projekter på egen hånd. Projekter og initiativer, som de kan spore og besøge, hvilket sikrer, at både kræfter, tid og penge bruges er værd.
De støtter gennemsigtighed og elsker at dele deres historier, tilgange og tanker med deres kunder og interessenter.

CSR er vigtig for Coster Copenhagen

Med dette faktum, at modebranchen nu er den 2. mest forurenende industri på verdensplan, får Coster til at forfølge enhver mulighed for at opdage nye metoder i hele vores værdikæde for at minimere vores kulstofaftryk og blive mere miljøvenlige - at bidrage til en grønnere,
mere bæredygtig og etisk sund industri.

Siden mærket blev grundlagt, har vde altid haft et stort fokus på arbejdsmiljøet på produktionsstederne og gør en masse research, inden de starter en produktion, møder kulturen på de respektive steder.
Derudover besøger de alle deres producenter og partnere mindst to gange om året for at få et overblik over sagen i forhold til ansvarlig produktion.
< 1 >