Hurtig levering 1 - 3 dage
30 dages fuld returret
Fragt 49 kr
Gratis fragt over 500 kr
Lucie Kaas

Lucie Kaas


Lucie Kaas er en dansk designvirksomhed med en mission. Siden 2012 har folkene bag villet bringe det tidsløse og klassiske design tilbage i folks bevidsthed både nationalt som internationalt. Det var relanceringer af skandinaviske design klassikere fra 50, 60 og 70´erne der virkelig åbnede døren for Lucie Kaas på interiør markedet. Gunnar Flørings elegante træfigurer, Bordfolk æggebægere, med deres altid livlige og glade udtryk, og den smukke porcelæns serie Lotus fra Arne Clausen er de tre hovedserier med der kommer hele tiden nye produkter til som f.eks Pick Me skamlen.


Lucie Kaas giver liv til de gamle klassikere

Arne Clausens Lotus serie er et godt eksempel på hvordan Lucie Kaas søger at viderefører det klassiske design med i nye udgaver og farver. Smukt at se som det fine Lotus mønster lever videre i de nye fortolkninger. Skåle, krus, flødekander og sukkerskåle er kun nogle af de produkter der har fået en make-over og de er smukke og moderne i farverne, men har beholdt deres oprindelige udtryk. Det samme gælder de flotte siameser katte, spurve og søde elefanter i træ Gunnar Fløring har skabt.

Lucie Kaas har på ganske kort tid opnået stor succes i både ind og udland og ambitionen er at forsætte med at finde nye produkter der opfylder kravene med et klassisk, stilfuldt men samtidigt moderne udtryk.