Hurtig levering 1 - 3 dage
30 dages fuld returret
Fragt 49 kr
Gratis fragt over 500 kr
Darø belysning

Darø belysning

Darø har igennem tre generationer arbejdet med at designe og udvikle lys til boliger og erhverv men, som de selv beskriver det, mest af alt: Til mennesker. Firmaet præsentere altid en kollektion af lampeserier, nogle helt nye, de fleste med stærke, klassiske linier. Darø lamper passer perfekt ind i den skandinaviske indretning med deres rene linier og enkle design.
Firmaet har altid haft en tanke om at designe lamper der skaber en visuel begejstring samtidig med de løser et basalt behov hos forbrugeren. Designet af en Darø lampe er bestemt af lyset, og lyset er bestemt af funktionen. Kombinationen af design, funktion og smuk finish er kendetegnet for lamperne og gør dem til mere end bare et design produkt. Lamperne er praktiske og opfylder de behov du har.

Nyheder.

Darø belysning står ikke stille og er i en konstant udvikling. Deres designere finder gang på gang nye måder at sprede lyset på. Målet er at firmaet hele tiden kan bidrage til en udvikling på lyssætningen både hos private og hos erhvervslivet. Botex.org har et godt udvalg af Darø lamper så kig ind og find din favorit.

< >