Hurtig levering 1 - 3 dage
30 dages fuld returret
Fragt 49 kr
Gratis fragt over 500 kr

Amust


Amust er et dansk mærke der producerer accessories. Specielt er sko, tørklæder, smykker og tasker til kvalitets- og modebevidste kvinder deres kompetance. Amust blev lanceret i oktober i 2009, og mærket er grundlagt af de tre kreative designere Charlotte Littau, Rikke Friis Sørensen og Kristian Blak.
Mærket Amust har på få år formået at skabe et image som er synonym med lækre og unikke accessories. Næsten alle kvinder og piger kender mærket i Danmark og derfor sælges accessories fra Amust i mere end 150 butikker herhjemme. De tidsløse og klassiske accessories som er kombineret med de nyeste trends i modebranchen, er et kæmpe hit. At designet desuden har enormt god pasform i sko og sneakers plus at taskerne og tørklæderne rammer moden lige på sømmet gør Amust til et af de mest populære mærker i Danmark.Hvorfor Amust?

Kendetegnet for Amust accessories såsom sko, tørklæder, smykker og tasker er at de er beriget med et ungdommeligt look som tiltaler de fleste kvinder og piger. Derfor henvender accessories fra Amust sig til alle moderne kvinder med sans for kreativt med også tidsløst design