Hurtig levering 1 - 3 dage
30 dages fuld returret
Fragt 49 kr
Gratis fragt over 500 kr
Skjalm p

Skjalm p

Skjalm P er et dansk mærke der i mere end 60 år har været epokegørende og nyskabende.
Lamper, puder, viskestykker og lysestager er bare nogle af de mange produkter du finder i deres sortiment. Kobber og messing er meget in lige nu og Skjalm P har formået at lave nogle smukke produkter til en fair pris i netop disse materialer. Vil du have smukke ting til dit hjem er Skjalm P værd at kigge efter. Vi er fans!

Skjalm P - historien

Skjalm P er et dansk mærke der i mere end 60 år har været epokegørende og nyskabende. Hagbart Skjalm Petersen startede med en detail butik der solgte lige de ting han kunne lide og det var her kunderne kom for at se hvad der var nyt inden for boligindretning. Skjalm P var god til at se hvilke boligtekstiler, lamper og nips der skulle til for at give et rum et ganske specielt look og det forventede de mennesker der kom i butikken.
Med tiden blev det til flere egen producerede emner der kom i butikken og mærket H. Skjalm P så dagens lys.
Der har fra første spæde skridt været en rød tråd i produktudviklingen og teamet bag mærket i dag, siden 1995 ført frem af Skjalm´s hustru Lisbeth, løfter denne arv til perfektion.
Skjalm P puder, lamper, lysestager eller vaser er alle lavet ud fra et design der passer ind de fleste steder men som stadig bringer det lille ekstra med sig.
< >